IDMS/mainframe migraatio Linuxiin sekä VB6-konversiotuotteita

Hyvä yhteistyömme useita mielenkiintoisia projekteja saaneen Anubexin kanssa on kehittynyt edelleen.

Huhtikuussa 2010 Anubex sai valmiiksi ensimmäisen IDMS/mainframe-migraationsa Linux-ympäristöön.

Asiakkaan, Swets and Zeitlingerin, IDMS-migraatio oli erittäin haastava sisältäen mm. ADSA-rakenteet, ADSO-dialogit, OLM-näytöt, DC- ja eräohjelmat, code- ja edit-taulut ja niiden data dictionaryt. Myös joitakin REXX-, CLIST- ja ISPF-ohjelmia migroitiin projektin yhteydessä.

Uutena ympäristönä toimivat DB2, Alchemy NetCOBOL ja Perl Red Hat Linuxissa.

Huhtikuussa Anubex sai myös mielenkiintoisia avauksia VB6-konvertoinnin alueella. Anubexin NETamorpher-konversiotuot­teet siirtävät vanhat VB6-sovellukset suoraan VB.NT-ympäristöön.


FSC:n ja Anubexin kumppanuus alkoi heinäkuussa 2006, kun yritykset saivat tehtäväkseen toteuttaa yhteisvoimin 15 000 käyttäjän IDMS-sovelluksen migraation Ranskan valtiovarainministeriölle.

Tietoa FSC Oy:stä

Finnish Support Center FSC Oy on IT-palveluyritys, joka on erikoistunut tietojärjestelmien integraatioon ja muuttamiseen. Yritys tarjoaa tietojärjestelmätukea mm. ylläpitoon, ongelmien jäljittämiseen ja ratkaisuun sekä ohjelmistoasennuksiin. Myös järjestelmän käyttäjien koulutus kuuluu yrityksen tarjoamiin palveluihin. FSC Oy perustettiin vuonna 1993, ja sillä on toimisto Helsingissä.

FSC Oy:stä saa lisätietoja sivulta

Tietoa Anubexista

Anubex tarjoaa ratkaisuja liikeyritysten ja julkishallinnon suurten ja monimutkaisten vanhentuneiden sovellusten uudistamiseen. Anubex käyttää todistettuja menetelmiä ja erikoisohjelmia uudistamisprosessien automatisointiin. Monet sen asiakkaista kuuluvat maailman 1 000 suurimman yhtiön joukkoon. Anubex perustettiin vuonna 1988 nimellä Falcon Software NV. Yhtiöllä on toimistot Kontichissa (Antwerpenissä) ja Pariisissa.

Anubexista saa lisätietoja sivulta

Yhteyshenkilöt

FSC Oy, Tero Suomi, Tel: +358 424 372023, Mob: +358 50 368 2690,
E-mail : tero.suomi@fsc.fi

Anubex, Ben Wilson, Tel: +32 3 450 42 11, Mob: +32 475 62 96 35,
E-mail : ben.wilson@anubex.com