Microsoftin 2010 Sales Momentum -palkinto Alchemy Solutionsille

Alchemy Solutions, mainframe-ympäristöjen uudistus- ja migraatioratkaisujen toimittaja, uudistaa organisaatioiden tiedonhallinnan nopeilla integraatioilla tai migraatioilla - lopputuloksenaan merkittävä kustannussäästö. Yrityksenä vakaan Alchemy Solutionsin menestystarina on pitkäaikainen. Alchemy-tuoteperhe - NeoKicks, NeoBatch, Neooet, NeoData, NeoData zLink ja Neo Services - integroituu Fujitsu NETCobol for .NET -kääntäjään tarjoten kattavat uudistusvaihtoehdot kriittisten CICS- ja eräohjelmien siirtoon .NET-ympäristöön.

BEND, Oregon, 27.7.2010 -- Alchemy Solutions julkisti saaneensa Microsoftin 2010 Sales Momentum -palkinnon Microsoftin kansainvälisessä kumppanikonferenssissa.

“Tyytyväisinä myönnämme 2010 Sales Momentum -tunnustuksemme Alchemy Solutiosille heidän erinomaisesta osaamisestaan auttaa mainframe-asiakkaita siirtymään .NET-ympäristön pariin,” perusteli Microsoftin Enterprise Platform Modernization -yksikön johtaja Bob Ellsworth. “Alchemy on pitkään ennakoinut hyödyt ja joustavuuden, jotka .NET-ympäristö voi tarjota organisaatioille.”

Alchemy Solutionsin asiakkaat ovat saavuttaneet selkeitä, liiketoimintaa palvelevia etuja, kuten huomattavia säästöjä, parempaa käytettävyyttä ja pienentyneen TCO:n siirryttyään Microsoft Windows - ja .NET-ympäristöön. Esim. Day-Timer onnistui leikkaamaan IT-budjettiaan peräti 94 % ja Crédit Acricole säästi 1 000 000 euroa 20TB-tietokantansa migraation ansiosta.

“2010 Sales Momentum -palkinto huomioi aidosti mainframe-sovellukset ja tiedonhallinnan nykyaikaiselle tasolle siirtävien tuotteidemme tarjoamat kustannussäästöt ja lisääntyneen käytettävyyden,” iloitsi Alchemy Solutionsin kanavamyyntijohtaja Larry Blausein. “Menestyksemme kumppaniverkostomme laajentamisessa ja se, ettemme veloita COBOL-ajan lisensseistä, vakuuttavat varmasti osaltaan asiakkaamme siitä, että he saavat parhaan ratkaisun, parhaalta kumppanilta, parhaaseen hintaan.”

Lisääntyvän kysynnän takia Alchemy Solutionsin kumppaniverkosto on erityisen tärkeä osa yrityksen business- ja tuotestrategiaa. Kansainväliset asiakkaat voivat erityisen kumppaniohjelman ansiosta toteuttaa joustavasti ja edullisesti kaikki tarvitsemansa mainframe-ympäristön modernisointi- ja migraatiohankkeensa sijainnistaan riippumatta. Alchemy-kumppanit saavat käyttöönsä tarvittavat myynti-, markkinointi- ja koulutusresurssit voidakseen toimittaa tuotteita maailmanlaajuisesti asiantuntevia jakelukanavia hyödyntäen.