COBOL-koulutusta Belgiassa

Anubex on yhdessä antwerpeniläisen Karel de Grote -korkeakoulun kanssa luonnostellut opetussuunnitelman belgialaisille tietotekniikan yliopisto-opiskelijoille perinteisten järjestelmien hallinnan ja uudistamisen perusteista.

Kurssin sisältönä tulee olemaan opiskelijoiden perehdyttäminen perinteisiin järjestelmiin ja niiden merkitykseen yrityksissä sekä COBOL-kielen perusteet. Lisäksi kurssilla tehdään migraatioharjoitus, jossa indeksoidut peräkkäistiedostot siirretään relaatiotietokantaympäristöön, sekä harjoitus, jossa COBOL-ohjelma integroidaan web-protokolliin.

Ensimmäiset kurssit ovat alkaneet jo tänä syksynä.


FSC:n ja Anubexin kumppanuus alkoi heinäkuussa 2006, kun yritykset saivat tehtäväkseen toteuttaa yhteisvoimin 15 000 käyttäjän IDMS-sovelluksen migraation Ranskan valtiovarainministeriölle.

Tietoa FSC Oy:stä

Finnish Support Center FSC Oy on IT-palveluyritys, joka on erikoistunut tietojärjestelmien integraatioon ja muuttamiseen. Yritys tarjoaa tietojärjestelmätukea mm. ylläpitoon, ongelmien jäljittämiseen ja ratkaisuun sekä ohjelmistoasennuksiin. Myös järjestelmän käyttäjien koulutus kuuluu yrityksen tarjoamiin palveluihin. FSC Oy perustettiin vuonna 1993, ja sillä on toimisto Helsingissä.

FSC Oy:stä saa lisätietoja sivulta

Tietoa Anubexista

Anubex tarjoaa ratkaisuja liikeyritysten ja julkishallinnon suurten ja monimutkaisten vanhentuneiden sovellusten uudistamiseen. Anubex käyttää todistettuja menetelmiä ja erikoisohjelmia uudistamisprosessien automatisointiin. Monet sen asiakkaista kuuluvat maailman 1 000 suurimman yhtiön joukkoon. Anubex perustettiin vuonna 1988 nimellä Falcon Software NV. Yhtiöllä on toimistot Kontichissa (Antwerpenissä) ja Pariisissa.

Anubexista saa lisätietoja sivulta

Yhteyshenkilöt

FSC Oy, Tero Suomi, Tel: +358 424 372023, Mob: +358 50 368 2690,
E-mail : tero.suomi@fsc.fi

Anubex, Ben Wilson, Tel: +32 3 450 42 11, Mob: +32 475 62 96 35,
E-mail : ben.wilson@anubex.com