Vuosi 2008 alkaa lupaavasti:
    onnistunut "big bang" Belgiassa ja
    uusi IDMS migraatiosopimus Pohjoisamerikassa

Kumppanimme Anubexin, belgialainen migraatiomenetelmiin ja -työvälineisiin erikoistunut ohjelmistoyritys, vuosi 2008 alkaa lupaavasti.

Ben Wilson, Anubexin tutkimus- ja kehitysjohtaja, ilmoittaa:

"big bang" Belgiassa

"Landsbond der Christelijke Mutualiteiten (LCM/ANMC), Belgian suurin terveydenhuollon vakuuttaja, otti käyttöön keskeisimmät migroidut sovelluksensa "big bang" menetelmällä
1. tammikuuta 2008. Migraatio BS2000 suurkoneympäristöstä HP/UX UNIX alustalle käsitti noin 7 miljoonaa riviä ohjelmakoodia, yli 100 TB dataa ja tuhansia käyttäjiä. LCM:n päämigraatio-
toimittajan Anubexin konversiotyökalut, kehityskirjastot, apuohjelmat ja konsultointityö tekivät migraation mahdolliseksi"

Lisätietoa LCM:n migraatioprojektista löytyy täältä .

Uusi IDMS migraatiosopimus Pohjoisamerikassa

"On ilo kertoa, että olemme päässeet sopimukseen Uuden Meksikon verohallinnon kanssa osan heidän IDMS sovellustensa migraatiosta. Tämä on Anubexin ensimmäinen IDMS migraatiosopimus Pohjoisamerikassa ja myöskin ensimmäinen migraatioprojekti, jonka Anubex tekee USA:ssa. Projektin ensimmäisessä vaiheessa migroidaan verohallinnon IDMS tietokantojen sisältämät tiedot ja jos nähdään tarpeelliseksi, niin myöhemmin konvertoidaan myös heidän IDMS sovelluksensa."


FSC:n ja Anubexin kumppanuus alkoi heinäkuussa 2006, kun yritykset saivat tehtäväkseen toteuttaa yhteisvoimin 15 000 käyttäjän IDMS-sovelluksen migraation Ranskan valtiovarainministeriölle.

Tietoa FSC Oy:stä

Finnish Support Center FSC Oy on IT-palveluyritys, joka on erikoistunut tietojärjestelmien integraatioon ja muuttamiseen. Yritys tarjoaa tietojärjestelmätukea mm. ylläpitoon, ongelmien jäljittämiseen ja ratkaisuun sekä ohjelmistoasennuksiin. Myös järjestelmän käyttäjien koulutus kuuluu yrityksen tarjoamiin palveluihin. FSC Oy perustettiin vuonna 1993, ja sillä on toimisto Helsingissä.

FSC Oy:stä saa lisätietoja sivulta

Tietoa Anubexista

Anubex tarjoaa ratkaisuja liikeyritysten ja julkishallinnon suurten ja monimutkaisten vanhentuneiden sovellusten uudistamiseen. Anubex käyttää todistettuja menetelmiä ja erikoisohjelmia uudistamisprosessien automatisointiin. Monet sen asiakkaista kuuluvat maailman 1 000 suurimman yhtiön joukkoon. Anubex perustettiin vuonna 1988 nimellä Falcon Software NV. Yhtiöllä on toimistot Kontichissa (Antwerpenissä) ja Pariisissa.

Anubexista saa lisätietoja sivulta

Yhteyshenkilöt

FSC Oy, Markku Koivumäki, Tel: +358 424 372021, Mob: +358 40 587 8008,
E-mail : markku.koivumaki@fsc.fi

Anubex, Ben Wilson, Tel: +32 3 450 42 11, Mob: +32 475 62 96 35,
E-mail : ben.wilson@anubex.com

NewsEngine PR, Steven Mertens, Tel: +32 3 260 96 45, Mob: +32 478 261 447,
E-mail : steven.mertens@newsenginepr.com