Aditro AB on valinnut Cobol-IT:n Open source Cobol-ympäristön


Helsinki 20. maaliskuuta, 2013 - Aditro AB on valinnut Aditro Affärslösningar – ohjelmistonsa uudeksi cobol-ohjelmointialustaksi Cobol-IT:n Open source Cobol-ympäristön.

Finnish Support Center FSC Oy toimittaa Aditrolle valitut tuotteet Cobol-IT Compiler Suite Enterprise Edition, Cobol-IT Developer Studio, Cobol-IT Precompiler for MS SQL Server ja Cobol-IT XML Solutions.

Aditrolla on yli 1300 työntekijää neljässä eri maassa. Aditro on nopesti kasvava yritys. Tänä päivänä Aditro auttaa yli 12000 asiakasta kehittämään henkilöstö- ja taloushallinnon sekä informaatiologistiikan liiketoimintaprosesseja.

Aditron tuotteita ja palveluja käyttävät pienet ja keskisuuret yritykset ja organisaatiot sekä yksityisellä että julkisella sekstorilla. Aditron ratkaisut helpottavat työpäivää niin, että asiakkaat voivat keskittyä omaan liiketoimintaansa.

Cobol-IT (www.cobol-it.com) on ammattikäyttöön kehitetyn Open source Cobol -ympäristön toimittaja ja tarjoaa asiakaslähtöisiä, kustannustehokkaita ratkaisuja haastavimpiinkin projekteihin.

FSC Oy on on tietojärjestelmien uudistamiseen erikoistunut it-palveluyritys ja toimittaa Cobol-IT-ratkaisuja Suomessa ja Pohjoismaissa.

Lisätiedot:

Markku Koivumäki
toimitusjohtaja
m. +358 40 5878008
markku.koivumaki@fsc.fi

Eva Augustsson
Operative Product Owner
tel +46 (0)10 45 12 602
m. +46 (0)70 631 81 82
Eva.augustsson@aditro.com