Anubex tiedottaa kolmesta uudesta IDMS migraatiosopimuksesta

Lokakuussa 2007 kumppanimme Anubex, belgialainen migraatiomenetelmiin ja -työvälineisiin erikoistunut ohjelmistoyritys, on solminut kolme merkittävää IDMS-migraatiosopimusta.

Ben Wilson, Anubexin tutkimus- ja kehitysjohtaja, ilmoittaa:

12. lokakuuta

"Anubexin IDMS-toiminnasta on ilo kertoa hyviä uutisia: olemme tehneet sopimuksen Robecon ja Ordinan kanssa. Tulevassa projektissa IDMS-järjestelmästä konvertoidaan kaikkiaan noin 200 Gb asiakkaan materiaalia SQL Server -alustalle. Ordina käyttää Anubexin kehittämiä työkaluja IDMS-tietorakenteidensa muuttamiseen SQL Server -rakenteiksi sekä tietojen siirron vaatimien ETL (extract-transfer-load) -ohjelmien generointiin. Jatkamme keskusteluja Ordinan kanssa myös heidän toisen asiakkaansa IDMS-järjestelmän migraatiota edeltävän analyysin tekemisestä."

Ordina on Alankomaiden ja Belgian suurin ja nopeimmin kasvava ICT-palveluntarjoaja.

Vuonna 1929 Rotterdamissa, Alankomaissa perustettu Robeco on aktiivisesti sijoittava varainhoitoyhtiö.

19. lokakuuta

"Anubex on tänään saanut allekirjoittaa sopimuksen Ordinan kanssa koskien heidän asiakkaansa Swetsin IDMS-sovellusten ja tietojen migraatiota edeltävää analyysiä."

Swets on maailmanlaajuisesti alansa johtava yritys painettujen ja sähköisten sanoma- ja aikakauslehtien sekä tietokantojen käyttöoikeuksien, ostojen, välityksen ja hallinnoinnin alalla. Swets tarjoaa viranomaisille, organisaatioille ja yrityksille muodosta ja toimintatavasta riippumattomia integroituja informaatioratkaisuja ja tietolähteiden tuntemusta. Omia toimistoja yrityksellä on n. 20 maassa kuudessa maanosassa ja se toimii läheisessä yhteistyössä yli 70 000 kustantajan kanssa.

23. lokakuuta

"Anubexin tuorein hieno yhteistyöuutinen koskee sopimusta antwerpeniläisen pankin J. Van Breda & Co:n kanssa. Sopimuksen mukaan Anubex tekee migraatiota edeltävän analyysin kahdelle sovellukselle, joista toinen on IDMS-pohjainen ja toinen harvinaisempaa "DMS/CICS"-teknologiaa käyttävä sovellus. Analyysivaiheessa tutkitaan, miten nämä kaksi järjestelmää voidaan ensisijaisesti konvertoida .net-alustalle."

Belgialainen pankki J Van Breda & Co on 400 henkilöä työllistävä rahoituslaitos, jonka kohdeasiakkaita ovat pienet ja keskisuuret perheyritykset.


FSC:n ja Anubexin kumppanuus alkoi heinäkuussa 2006, kun yritykset saivat tehtäväkseen toteuttaa yhteisvoimin 15 000 käyttäjän IDMS-sovelluksen migraation Ranskan valtiovarainministeriölle.

Tietoa FSC Oy:stä

Finnish Support Center FSC Oy on IT-palveluyritys, joka on erikoistunut tietojärjestelmien integraatioon ja muuttamiseen. Yritys tarjoaa tietojärjestelmätukea mm. ylläpitoon, ongelmien jäljittämiseen ja ratkaisuun sekä ohjelmistoasennuksiin. Myös järjestelmän käyttäjien koulutus kuuluu yrityksen tarjoamiin palveluihin. FSC Oy perustettiin vuonna 1993, ja sillä on toimisto Helsingissä.

FSC Oy:stä saa lisätietoja sivulta

Tietoa Anubexista

Anubex tarjoaa ratkaisuja liikeyritysten ja julkishallinnon suurten ja monimutkaisten vanhentuneiden sovellusten uudistamiseen. Anubex käyttää todistettuja menetelmiä ja erikoisohjelmia uudistamisprosessien automatisointiin. Monet sen asiakkaista kuuluvat maailman 1 000 suurimman yhtiön joukkoon. Anubex perustettiin vuonna 1988 nimellä Falcon Software NV. Yhtiöllä on toimistot Kontichissa (Antwerpenissä) ja Pariisissa.

Anubexista saa lisätietoja sivulta

Yhteyshenkilöt

FSC Oy, Markku Koivumäki, Tel: +358 424 372021, Mob: +358 40 587 8008,
E-mail : markku.koivumaki@fsc.fi

Anubex, Ben Wilson, Tel: +32 3 450 42 11, Mob: +32 475 62 96 35,
E-mail : ben.wilson@anubex.com

NewsEngine PR, Steven Mertens, Tel: +32 3 260 96 45, Mob: +32 478 261 447,
E-mail : steven.mertens@newsenginepr.com