Tietojärjestelmäprojektit

ITT Flygt : Order/Skeppning

ITT Flygt uudisti tilaus- ja toimitusjärjestelmänsä vuosina 1995-1999. Järjestelmällä ohjataan asiakaskohtaisesti suunniteltujen pumppujen valmistusta tilausten vastaanotosta valmiiden pumppujen toimituksiin ja laskutukseen. Järjestelmällä on satoja käyttäjiä Ruotsissa ja ympäri maailmaa sijaitsevissa ITT Flygtin tytäryrityksissä ja myyntikonttoreissa.

FSC Oy osallistui järjestelmän keskeisten osien suunnitteluun, toteutukseen ja projektin ohjaukseen tuhansien henkilötyötuntien panoksella vuosina 1996-1999. Omien resurssiensa lisäksi FSC käytti alihakkijoinaan muiden suomalaisyritysten suunnittelijoita ja ohjelmoijia.

Uusi tilaus- ja toimitusjärjestelmä toteutettiin IBM mainframe -alustalle käyttäen IDMS-tiedonhallintajärjestelmää. Sovellus ohjelmoitiin Cobol-kielellä ja ADS-työkalulla. FSC:n konsultti työskenteli koko projektin ajan ITT Flygtin tietohallinnossa Emmabodassa, Smoolannissa, toimien suunnittelu-, ohjelmointi- ja projektinohjaustehtävien ohella Helsingistä käsin työskennelleen projektiryhmän yhteyshenkilönä.

ITT Flygt on maailman johtava upotettavien pumppujen ja sekoittimien valmistaja, jolla on toimintaa yli 130 maassa.

Muita