Integraatioprojektit

Rautakirja Oy / Lehtipiste: Noutopiste

FSC Oy ideoi ja toteutti uuden www-palvelun yhdessä Rautakirja Oy / Lehtipisteen kanssa. Noutopiste-palvelun kautta on mahdollista tilata kaikkien irtonumeromyynnissä olevien lehtien tuoreimpia numeroita lähimmälle R-kioskille. Lehdet ovat noudettavissa kioskilta muutaman päivän kuluttua ja ne maksetaan vasta noudettaessa. Itse palvelu on ilmainen.

FSC:n toteuttama tietokantarajapinta, jonka avulla IDMS-tietokanta ja verkkopalvelin kommunikoivat keskenään, mahdollistaa tämän palvelun. Kun asiakas valitsee lehden, ohjelma tarkistaa tietokannasta onko lehteä varastossa, varmistaa kuljetusaikataulun ja ilmoittaa tiedot asiakkaalle. Kun tilaus on vahvistettu, toimitustiedot kulkevat tietokannan kautta varastolle ja kuljetukseen.

Rautakirja Oy / Lehtipiste: Myytie

Rautakirja Oy / Lehtipisteen Java- ja selainpohjainen extranet-sovellus Myytie, myyntitietojen selailu, on FSC Oy:n suunnittelema ja toteuttama. Sovelluksen avulla kustantajat pääsevät selailemaan julkaisemiensa lehtien myyntitietoja Lehtipisteen IDMS-tietokannoista.

Muita

  • Vähittäiskauppaketjun kassamyyntitietojen välittäminen tukkukaupan järjestelmiin