Microsoft delar ut 2010 års Sales Momentum Award till Alchemy Solutions

Priset understryker Alchemy Solutions prestationer i att accelerera migrationer från stordatorsystem till .NET

BEND, Oregon, 27 juli 2010 -- Alchemy Solutions, en leverantör av modernisering av stordatorsystem och migreringslösningar, annonserade idag att de har fått 2010 års Sales Momentum Award på Microsofts partnerkonferens 2010. Alchemy Solutions möjliggör för organisationer att modernisera gamla stordatorapplikationer och data, vilket innebär betydande kostnadsbesparingar genom snabb integration eller migration från IBM:s stordatorplattformar.

Med sitt starkt fäste som skapats under årtionden av framgång är Alchemy Solutions unik med sin förmåga att modernisera och migrera stordatorapplikationer och data. Produktserien av Alchemy Solutions - NeoKicks, NeoBatch, NeoSort, NeoData, NeoData zLink och NeoServices –integrerar med Fujitsu NetCOBOL for .NET-kompilatorn och erbjuder omfattande moderniseringsalternativ för att flytta kritiska CICS och batchapplikationer till en .NET-miljö.

“Vi har glädjen att tilldela Alchemy Solutions 2010 års Sales Momentum Award för deras utmärkta prestationer i att hjälpa stordatorkunder att utnyttja .NET,” sade Bob Ellsworth, direktör för Enterprise Platform Modernization i Microsoft. “Alchemy har sedan länge insett värdet och smidigheten som .NET kan erbjuda till en organisation.”

Kunderna av Alchemy Solutions har uppnått betydande besparingar, ökad smidighet och minskad TCO genom att utnyttja Microsoft Windows och .NET. Vare sig det är fråga om Day-Timer som skär ned sin IT-budget med 94 % eller Crédit Agricole som sparar en miljon euro genom att migrera en 20 TB databas, kombinationen av Alchemy Solutions produkter och .NET helt klart medför en effektiv affärsfrämjande fördel för kunden.

“2010 års Sales Momentum Award verkligen erkänner Alchemy Solutions prestationer i att hjälpa organisationer att spara pengar och öka smidighet genom moderniseringen av stordatorapplikationer och data,” sade Larry Blaustein, direktör för Channel Sales i Alchemy Solutions. “Vår framgång med att utöka vårt partnernätverk i kombination med den gamla praxisen att inte ta betalt för COBOL-körtider möjliggör för kunderna att få den bästa lösningen med den bästa lösningspartnern för det bästa priset.”

Med en ökad global efterfrågan på Alchemy Solutions produkter är företagets partnernätverk nyckeln till att fortsätta i hög takt. Partnerprogrammet, som är en kritisk del av Alchemy solutions affärs- och produktstrategier, har skapats för att försäkra att kunderna runt om i världen kan genomföra stordatormodernisering eller migrationsinitiativ smidigt och kostnadseffektivt. Partners, såsom FSC, har tillgång till en rad olika försäljnings-, marknadsförings- och övningsresurser som behövs för att framgångsrikt leverera Alchemy Solutions produkter över hela världen.