Aditro AB har valt Cobol-IT:s Open source Cobol-miljö


Helsingfors den 20 mars 2013 - Aditro AB har valt Cobol-IT:s Open source Cobol-miljö som en ny Cobol-programmeringsplattform för sin mjukvara Aditro Affärslösningar.

Finnish Support Center FSC Ab ska leverera de valda produkterna – Cobol-IT Compiler Suite Enterprise Edition, Cobol-IT Developer Studio, Cobol-IT Precompiler for MS SQL Server och Cobol-IT XML Solutions – till Aditro

Aditro har mer än 1300 heltidsanställda i fyra olika länder. Vi är ett snabbt växande företag. Idag servar vi mer än 12.000 kunder och bidrar till att förbättra deras affärsprocesser inom HR och löner, ekonomisk förvaltning och informationslogistik.

Våra produkter och tjänster används av medelstora och stora företag och organisationer inom både privat och offentlig sektor. Vi förenklar jobbvardagen så att våra kunder kan koncentrera sig på sin kärnverksamhet.

Cobol-IT (www.cobol-it.com) levererar Open source Cobol-miljö för professionellt bruk och erbjuder kundinriktade kostnadseffektiva lösningar till även de mest utmanande projekten.

FSC Ab är ett IT-serviceföretag som har specialiserat sig på modernisering av gamla datasystem och levererar Cobol-IT-lösningar i Finland och i de andra nordiska länderna.

Tilläggsinformation:

Markku Koivumäki
verkställande direktör
m. +358 40 5878008
markku.koivumaki@fsc.fi

Eva Augustsson
Operative Product Owner
tel +46 (0)10 45 12 602
m. +46 (0)70 631 81 82
Eva.augustsson@aditro.com